U bent (snel) op zoek naar een taxi in Sint Pancras?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn u dan ook graag van dienst.

Taxi Zwart is één van de grootste taxibedrijven in onze regio, wij zijn dan ook uitgerust met een uitgebreid wagenpark bestaande uit personenwagens, 8 persoons busjes en rolstoelbussen, zo zijn wij op vele fronten inzetbaar. Onze ervaren chauffeurs brengen u met veel plezier naar iedere bestemming.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op nummer 072 - 533 13 13

U was nog geen klant? Dan hopen wij, ook u snel als klant te mogen begroeten. 

Wilt u een taxi in een andere gebied in de regio Beverwijk tot en met Bergen Nh.? Ook dat is geen probleem voor Taxi Zwart.

Waarom u een goede keus maakt met Taxi Zwart?

Sinds 2010 is Zwart gecertificeerd TX-keurmerkhouder. TX-keur staat voor een veilige, servicegerichte en betrouwbare organisatie waarbij de onderneming financieel en organisatorisch wordt doorgelicht. Belangrijk onderdeel van het keurmerk is dat de onderneming zich verplicht haar medewerkers jaarlijks bij te scholen. Dit opleidingsplan is samengesteld rond het centrale thema ‘Ritbeleving’. Allerhande actuele dagelijkse uitdagingen worden aan de hand van praktijkvoorbeelden behandeld met als gemeenschappelijk doel de ritbeleving van de klant zo positief mogelijk te maken. Daarnaast worden alle medewerkers getraind in;

  • levensreddend handelen en gebruik van AED
  • de omgang met minder mobiele klanten
  • de omgang met klanten met specifieke beperkingen als autisme, dementie en epilepsie
  • rolstoelvervoer op basis van de actuele code VVR