Welkom

Wij heten u van harte welkom op onze vernieuwde internetpagina. Op onze site treft u de meest actuele informatie over ons bedrijf.  Wij wensen u veel gemak en plezier van onze site. Mocht u aanvullende informatie willen of suggesties hebben, aarzel niet en neem direct contact met ons op.

 

BELANGRIJK NIEUWS voor klanten die gebruik maken van het rolstoelvervoer!

UPDATE!!! 16 mei 2019 - Lees meer: Overgangsregeling Code VVR met jaar verlengd

Vanaf 1 juli 2019 2020 gaat de vernieuwde code VVR in werking. Daarvoor is het van belang dat de rolstoel voldoet aan internationaal erkende standaardnorm (ISO-7176-19). Dit is een rolstoel die de crashtest (botsproef) met goed gevolg heeft ondergaan

Een crash geteste rolstoel is herkenbaar aan de haaksymboolstickers (zie onder ‘haaksymboolstickers’) bij de aanhaakpunten. Verder kan in de handleiding en/of in het frame vermeld staan dat de rolstoel crash getest is volgens ISO-7176-19.

De haaksymboolstickers dienen sowieso altijd aanwezig te zijn voor de herkenbaarheid voor chauffeurs.

Indien uw rolstoel vanaf 1 juli 2019 niet hieraan voldoet, mogen wij u niet meer vervoeren.

 

Personeel gezocht!

Taxi Zwart is op zoek naar nieuwe chauffeurs. Klik in het menu op solliciteren of vul hier direct het formulier in.

 

Taxi Zwart gaat elektrisch!

Vanaf begin 2016 rijden wij samen met Connexxion Taxi Services het WMO-vervoer in de gemeenten Alkmaar, Bergen Nh, Castricum, Heerhugowaard, Heiloo, Langedijk en Uitgeest. Eén van de wensen van de opdrachtgever was het inzetten van duurzame vervoersmiddelen. Hiertoe is het wagenpark uitgebreid met een aantal rolstoelbussen op het zeer milieuvriendelijke CNG (Compressed Natural Gas) en met een aantal taxi's die zelfs 100% op electriciteit rijden. Deze Nissan Leaf-modellen worden opgeladen met electriciteit die wordt opgewekt door de reeds aanwezige zonnepanelen. Deze zonnepanelen zijn in 2014 op het dak van ons bedrijfspand in Heiloo geplaatst in het kader van onze visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Om deze duurzaamheid bij het publiek bekend te maken, heeft de huisleverancier van onze bestickering het inmiddels overbekende ontwerp enigszins aangepast.