WELKOM!

Wij heten u van harte welkom op onze internetpagina. Op onze site treft u de meest actuele informatie over ons bedrijf.  Wij wensen u veel gemak en plezier van onze site. Mocht u aanvullende informatie willen of suggesties hebben, aarzel niet en neem direct contact met ons op.

 

Wijziging Zittend Ziekenvervoer per 01-01-2022

Als u verzekerd bent bij één van de nevenstaande zorgverzekeraars, woonachtig bent in ons verzorgingsgebied en gebruik maakt van ziekenvervoer kunt u vanaf 1 januari bij ons terecht.

Het verzorgingsgebied voor deze overeenkomst is beperkt tot de postcode's 1800-1824 en van 1850-1969. 
 
Voor reserveringen of meer informatie zijn wij bereikbaar op ons bekende nummer 072 533 13 13.

 

BELANGRIJK NIEUWS voor klanten die gebruik maken van het rolstoelvervoer!

Vanaf 1 januari 2022 is de vernieuwde code VVR in werking getreden. Daarvoor is het van belang dat de rolstoel voldoet aan internationaal erkende standaardnorm (ISO-7176-19). Dit is een rolstoel die de crashtest (botsproef) met goed gevolg heeft ondergaan Een crash geteste rolstoel is herkenbaar aan de haaksymboolstickers (zie onder ‘haaksymboolstickers’) bij de aanhaakpunten. Verder kan in de handleiding en/of in het frame vermeld staan dat de rolstoel crash getest is volgens ISO-7176-19. De haaksymboolstickers dienen sowieso altijd aanwezig te zijn voor de herkenbaarheid voor chauffeurs.
 
U kunt de volledige code VVR downloaden via de site van het Sociaal Fonds Mobiliteit of door hier te klikken.
 
Indien uw rolstoel vanaf 1 januari 2022 niet voldoet aan de code VVR, kunnen wij u niet vervoeren.


Kwaliteitskeurmerk weer verlengd!

Vrijdag 12 juni heeft de jaarlijkse audit in het kader van TX-keur, hét kwaliteitskeurmerk in de taxibranche, weer plaatsgevonden. Wij zijn trots en verheugd te kunnen meedelen dat wij weer een jaar lang het keurmerk mogen voeren. Daarmee blijven wij behoren tot de top van de Nederlandse taxiwereld. Eerlijk en betrouwbaar voor klanten en medewerkers en uitgerust met een modern wagenpark!